Eintrag hinzufügen

< Zurück | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Weiter >

Badifescht Waldstatt

27.07.2014 - 21:09:32 Badifest – Waldstatt – 2. August 2014!

Der Sportclub Waldstatt sorgt am diesjährigen Badifest wieder für beste Unterhaltung und hat zu diesem Anlass Top-Bands verpflichtet. Im Festzelt heizen die Fäaschtbänkler sowie Moos am Rogge ein. Das Ländlertrio Gräppelegruess wird mit seinen volkstümlichen Klängen in der Kaffeestube unterhalten. Natürlich laden auch Bar und Bierschwemme zum Verweilen ein, wobei mit dem Grill und weiteren Köstlichkeiten für das leibliche Wohl rundum gesorgt ist.

Wir freuen uns auf Euch,

„Sportclub Waldstatt“

Landjugend Gäbris

16.07.2014 - 14:18:57 !Achtung!

Scho bald isches wieder so wit: s'RedHole Fescht stoht vor dä Tür. Mer freued ös riesig, zämä mit eu am 31. Juli ä genials Fescht z'erlebe!

S'Feschtzelt mit dä «Pläuschler» als Tanzmusig, d'Kafistobe mit dä Kapelle Holdrioo, d'Bar mit DJ Stefan ond dä energieglade Mitternachtsevent garantiered, dass niemertem langwilig werd.

Also; chömed doch am Donnstig, 31. Juli abem Obet am 8i of Gais ond stimmid eu mit dä Landjugend Gäbris of dä 1. August i!

Mer freued ös of eu!!!

Landjugend Gäbris

07.05.2014 - 19:22:46 Am kommende Samstig 10. Mai isches sowit, mer vo de Landjugend Gäbris füered ösi Onderhaltig imOSZ Gais AR döre. Ösi zwo Uffüerige startet am Nommitag 13.30 Uhr ond am Obet am 20.00 Uhr. Ofem Programm stoht s Theater „Mary und Joe“ ond witeri onderhaltsami Darbietige. Noch de Obetonderhaltig spielet d Steibach Buam zom Tanz uf. Ebefalls chönd er eu i de Kafistobe oder i de Bar bis i di frühne Morgestonde verwiele!

Of en Bsuech freud sich d Landjugend Gäbris

Rivieraparty

05.10.2013 - 18:24:48 Chömid doch au go inäluägä am 19. Oktober z Wäggis

Mit Shuttlebus bis Küssnacht

Live: Ländlertrio Echo vom Druosbärg, Air Brush
DJs Freck, Pfnueli& Lukez, Art intact

Mir würded üs freue

Und lueged doch nu uf de Homepage nache und machet bim Wettbewerb mit.

RedHole Fescht 31. Juli 2013

18.07.2013 - 12:14:11 !Achtung!

Scho isch wieder ä Johr vorbi ond äs isch wieder so wit: s'RedHole-Fescht i sinnere 8. Usfüehrig stoht wieder vor dä Tür. Mer freued ös riesig, zämä mit eu ä genials Fescht z'erlebe!

S'Feschtzelt mit dä «Pläuschler» als Tanzmusig, d'Kafistobe mit dä Stockbergbuebe Amden, d'Bar mit DJ Beat ond dä spektakulär Mitternachtsevent garantiered, dass niemertem langwilig werd.

Also; chömed doch am Mittwoch, 31. Juli abem 8i of Gais ond stimmid eu mit dä Landjugend Gäbris of dä Geburtstag vo ösere schöne Schwiiz i!

Mer freued ös of eu!!!

OK RedHole Fescht