Eintrag hinzufügen

RedHole Fescht vo de Landjugend Gäbris

16.07.2014 - 14:30:49
Scho bald isches wieder so wit: s'RedHole Fescht stoht vor dä Tür. Mer freued ös riesig, zämä mit eu am 31. Juli ä genials Fescht z'erlebe!

S'Feschtzelt mit dä Pläuschler als Tanzmusig, d'Kafistobe mit dä Kapelle Holdrioo, d'Bar mit DJ Stefan ond dä energieglade Mitternachtsevent garantiered, dass niemertem langwilig werd.

Also; chömed doch am Donnstig, 31. Juli abem Obet am 8i of Gais ond stimmid eu mit dä Landjugend Gäbris of dä 1. August i!

Mer freued ös of eu!!!

Landjugend Gäbris

08.05.2014 - 08:32:45 Am kommende Samstig 10. Mai isches sowit, mer vo de Landjugend Gäbris füered ösi Onderhaltig im OSZ Gais AR döre. Ösi zwo Uffüerige startet am Nommitag 13.30 Uhr ond am Obet am 20.00 Uhr. Ofem Programm stoht s Theater „Mary und Joe“ ond witeri onderhaltsami Darbietige. Noch de Obetonderhaltig spielet d Steibach Buam zom Tanz uf. Ebefalls chönd er eu i de Kafistobe oder i de Bar bis i di frühne Morgestonde verwiele!

Of en Bsuech freud sich d Landjugend Gäbris

Landjugend Neckertal

07.01.2014 - 19:35:55 Scho bald het Landjugend Neckertal wider Underhaltig.

Am Samstig, 11. Januar 2014 Underhaltigsobet mitem Theater „Schön verwütscht!!!“ und anschliessend Musig und Tanz mit de Liveband „Animus“ und Barbetrieb. Zum verwiele miteme Kaffiizelt mit Ennetmooser- Gruess.

Am Fritig, 10. Januar 2014 „Dance – Night“ abem 21.00 Uhr und Barbetrieb.
Wöred üs freue, of euen bsuech, bis den Landjugend Neckertal.

Herbstinfotreffä i dä Waldstatt 16./17. November

11.11.2013 - 17:09:57 Liebi Landjügeler vo nöch und fern
Mer vom OK wönd eu nomol ganz herzlich zom diesjöhrligä Herbstinfotreffä iiladä, wo underem Motto "Alpsteizit" stot.
Diä wo sich aagmoldä hend döret es spannends Kursprogramm gnüssä und alli anderä sind bi dä "Steibollechilbi" wilkomme! Es erwartet eu e Bombestimmig i met Steibachbuam, em Ländlertrio Gantegruess i dä Kafistobä und Barbetrieb met em DJ- Zone. Chorz und guet- es het för jedä öppis!
Mer freuät üs of e gigantischäs Wochenend, wo so schnell nümä vergessä werd!

Manuela

18.07.2013 - 12:24:15 !Achtung!

Scho isch wieder ä Johr vorbi ond äs isch wieder so wit: s'RedHole Fescht i sinnere 8. Usfüehrig stoht wieder vor dä Tür. Mer freued ös riesig, zämä mit eu ä genials Fescht z'erlebe!

S'Feschtzelt mit dä «Pläuschler» als Tanzmusig, d'Kafistobe mit dä Stockbergbuebe Amden, d'Bar mit DJ Beat ond dä spektakulär Mitternachtsevent garantiered, dass niemertem langwilig werd.

Also; chömed doch am Mittwoch, 31. Juli abem 8i of Gais ond stimmid eu mit dä Landjugend Gäbris of dä Geburtstag vo ösere schöne Schwiiz i!

Mer freued ös of eu!!!

OK RedHole Fescht