Eintrag hinzufügen

< Zurück | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Weiter >

RedHole Fescht vo de Landjugend Gäbris

16.07.2014 - 14:40 Scho bald isches wieder so wit: s'RedHole Fescht stoht vor dä Tür. Mer freued ös riesig, zämä mit eu am 31. Juli ä genials Fescht z'erlebe!

S'Feschtzelt mit dä Pläuschler als Tanzmusig, d'Kafistobe mit dä Kapelle Holdrioo, d'Bar mit DJ Stefan ond dä energieglade Mitternachtsevent garantiered, dass niemertem langwilig werd.

Also; chömed doch am Donnstig, 31. Juli abem Obet am 8i of Gais ond stimmid eu mit dä Landjugend Gäbris of dä 1. August i!

Mer freued ös of eu!!!

Conny

01.07.2014 - 14:30 Liebi Redteam-Kursteilnehmer

ein ganz herzliches "Bravo" zum gelungenen Fotowettbewerb! Voller Spannung habe ich in das Album hineingestöbert und bin beeindruckt, denn es hat ein paar sehr coole Schnappschüsse mit dabei...

Vielen Dank für euren Einsatz, macht weiter so!

Viele Liebe Grüsse
Üchäs Conny Brühwiler

Landjügeler/in vom Johr

30.05.2014 - 15:47 Salü Zäme
S Wetter gsed guet us före Sonntig dorom fendet s Schönwetterprogramm statt.
Das heisst mer treffed üs am 9.00Uhr bim Parkplatz Gantersei im Eigenthal Luzern, de Parkplatz fender z henderst hendevorem Fahrverbot.
Of Zahlriichs Erschine hoffid Sara Lötscher ond Stefan Kälin

Landjugend Gäbris

07.05.2014 - 19:25 Am kommende Samstig 10. Mai isches sowit, mer vo de Landjugend Gäbris füered ösi Onderhaltig im OSZ Gais AR döre. Ösi zwo Uffüerige startet am Nommitag 13.30 Uhr ond am Obet am 20.00 Uhr. Ofem Programm stoht s Theater „Mary und Joe“ ond witeri onderhaltsami Darbietige. Noch de Obetonderhaltig spielet d Steibach Buam zom Tanz uf. Ebefalls chönd er eu i de Kafistobe oder i de Bar bis i di frühne Morgestonde verwiele!

Of en Bsuech freud sich d Landjugend Gäbris

OK DV 2014

21.03.2014 - 13:40 Äs geniaus Wucheänd isch düre u d Energie langsdam wieder da! :-p Mir vom OK wede aune DV-Wucheänd-Bsuecher, Feschtbsuecher u Häufer rächt härzlech merci säge!!! Äs isch eifach geniau gsi u mir wärde üsi OK Zyt nie vrgässe!
Liebe Grüess OK DV 2014

< Zurück | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Weiter >